Brezkontaktna prodaja izdelkov za vrt (23.03.2020)

Pozdravljeni!

V tem času, ko ste doma in si urejate ter pripravljate vrt, imamo za vas izdelanih veliko naših tipskih izdelkov. Od visokih gred, kompostnikov, rešetk za vrtnice, mini ograj, količkov, do letev, moralov, stebričkov,....

Naročilo lahko pošljete na e-mail: info@imont.si

Na osnovi vašega naročila vam bomo izstavili predračun z vsemi prodajnimi pogoji. Navedli vam bomo tudi dimenzijo in težo pošiljke, da si boste lahko uredili dostavo preko pošte, slovenskih železnic, DHL, TNT,.... (ker je v času koronavirusa trgovina zaprta in lasten prevzem ni možen).

 

IMONT

Globinska impregnacija lesa

V primerjavi z nekaterimi drugimi materiali ima les edino pomanjkljivost, da je v primeru uporabe na prostem in vlažnem ali v dotiku z zemljo izpostavljen vplivu lesnih gob in insektov, ki les razkrajajo. Proti tem škodljivcem je les možno kemično zaščititi. Ta kemična zaščita lesenih produktov, ki se uporabljajo na prostem ali v dotiku z zemljo je glavni in najpomembnejši del našega proizvodnega  programa. V našem podjetju izvajamo najučinkovitejšo tehnologijo za kemično zaščito lesa, to je impregnacijo lesa v kotlih pod pritiskom, katera doseže najglobljo kemično zaščito lesa.

Takšna globinska impregnacija lesa pomeni:

  • večjo obstojnost lesa
  • daljšo življenjsko dobo končnega izdelka
  • še vedno naraven videz